Pestrec mariánsky - plod mletý - Silybum marianum - Fructus cardui marianae 250 g

Kód: RUZ3184-C
2,50 € 2,08 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
27.11.2024
Možnosti doručenia
Priaznivé účinky pestreca mariánskeho sú všeobecne známe - podporuje funkciu tráviacej sústavy. Vyskúšajte pestrec ak máte problémy s trávením, žlčníkom alebo s pečeňou. Ale siahnite tiež po ňom, ak vás trápia kŕčové žily a hemoroidy, ak potrebujete posilniť prirodzenú obranyschopnosť organizmu a svoje srdce, alebo ak potrebujete dodať energiu a znížiť psychické vyčerpanie, únavu a depresie.

Detailné informácie

Podrobný popis

Pestrec mariánsky - plod mletý - Silybum marianum - Fructus cardui marianae

Pestrec mariánsky (Silybum marianum) je jednoročná či dvojročná bylina na prvý pohľad veľmi podobná bodliaku. Dorastá do výšky 60 - 150 cm, vyznačuje sa výraznými, fialovo-ružovými až modrými kvetmi a je známa predovšetkým pre svoj priaznivý vplyv na detoxikáciu a regeneráciu pečeňového tkaniva a podporu funkcie tráviacej sústavy.

Priaznivé účinky pestreca mariánskeho:

  • prispieva k normálnej funkcii trávenia a pečene a k ich prečisteniu,
  • udržuje normálnu hladinu cukru v krvi,
  • podporuje prirodzenú obranyschopnosť a činnosť srdca,
  • prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy,
  • pomáha od depresií a problémov so žlčníkom,
  • pomáha po liečbe antibiotikami, po chemoterapii,
  • zvonka sa užíva na hemoroidy, vredy predkolenia a kŕčové žily.

Použitie

Plody pestreca mariánskeho môžete použiť na výrobu nálevu, tinktúry, odvaru alebo oleja.

V prípade záujmu o väčšie množstvo alebo o veľkoobchodnú spoluprácu, nás neváhajte kontaktovať. Kontakty na našich obchodných zástupcov a viac informácií nájdete tu: https://www. /velkoobchodny-predaj

Pre recepty, ako bylinky používať, ako si urobiť bylinný čaj, tinktúru masť a ďalšie si prečítajte náš článok tu:

https://www. /a/bylinne-pripravky-alebo-ako-pouzivat-susene-byliny

Dodatočné parametre

Kategória: Bioruža
Objem: 250 g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: