Kolagénový základný prášok Parfé - natur 125g

Kód: DIA00089
2,55 € 2,13 € bez DPH
⏱️ Na objednávku
Možnosti doručenia
Na prípravu zmrzliny, parfaitu, mrazeného dezertu. Jednoduchá príprava. Dá sa vyrobiť aj bez stroja na výrobu zmrzliny. Sladené cukrom extrahovaným z čerstvého ovocia. Obsahuje hydrolyzovaný kolagén. Zdroj vlákniny. Bez mlieka.

Detailné informácie

Podrobný popis

Na prípravu zmrzliny, parfaitu, mrazeného dezertu. Jednoduchá príprava. Dá sa vyrobiť aj bez stroja na výrobu zmrzliny. Sladené cukrom extrahovaným z čerstvého ovocia. Obsahuje hydrolyzovaný kolagén. Zdroj vlákniny. Bez mlieka. 1 vrecko po 125 g = 1 liter parfaitu

Ingrediencie: prírodný cukor extrahovaný z čerstvého ovocia, sladidlo: maltitol, erytritol, xylitol, vláknina, rastlinný tuk (kokos), hydrolyzovaný kolagén 7 %, zahusťovadlo: CMC, karobová múka, guarová guma, xantán, želatína, potravinárska kyselina: kyselina citrónová, kokos sušené mlieko, soľ,

Hodnoty: energia: 1622 kJ/389 kcal tuky: 15,9 g z toho nasýtené 13,6 g sacharidy: 53,5 g z toho cukry 35,5 g, polyol: 9,4 g vláknina: 9,7 g bielkoviny: 7,8 g soľ: 0,29 g

Použitie:

Jednoduchý spôsob prípravy: 125 g prírodného alebo ochuteného rýchleho parfaitu vyšľaháme s 250 g mlieka (2,8 %) na cca. 10 minút v odmerke. Krém nalejeme do misiek alebo pohárov a dáme na 2-3 hodiny do mrazničky. Po vytiahnutí z mrazničky sa môže ihneď konzumovať.

Parfaitový krém s ovocím: zmiešajte 60 ml mlieka so 190 g čerstvého ovocia. Pridajte 125 g prírodného základu Rapid Parfait. Suroviny šľaháme (asi 10 minút), potom nalejeme do pohárov/misiek a dáme do mrazničky.

Tip: Môžete použiť aj bezlaktózové mlieko, kokosové mlieko alebo iné rastlinné mlieko.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: