SHERRY ocot Pödör 100ml

Kód: 012114
4,90 € –15 %
SHERRY ocot Pödör 100ml
4,90 € –15 % 4,16 € 3,47 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.11.2024
Možnosti doručenia

Sherry ocot Pödör sa vyrába z odrody hrozna Palomina, klasického hrozna sherry, tradičnou metódou výroby sherry v Jereze (Španielsko). Náš jemný tmavý jantárový originálny sherry ocot má jemnú chuť vyzretého sherry. Je to výsledok dlhoročného skladovania v dubových sudoch metódou Solera.

Detailné informácie

Podrobný popis

Sherry ocot Pödör sa vyrába z odrody hrozna Palomina, klasického hrozna sherry, tradičnou metódou výroby sherry v Jereze (Španielsko). Náš jemný tmavý jantárový originálny sherry ocot má jemnú chuť vyzretého sherry. Je to výsledok dlhoročného skladovania v dubových sudoch metódou Solera.

 

Je ideálny pre všetky druhy mäsa, rýb, kuracieho mäsa, šalátov a omáčok, ako aj pre mexickú a španielsku kuchyňu. Vynikajúce dipy sa dajú robiť aj so sherry octom. Vzhľadom na mierne vyšší obsah kyselín používajte striedmo.

 

POZITÍVNY ÚČINOK SHERRY OCTU

Sherry ocot obsahuje množstvo zdravých prísad, vďaka ktorým je ovocie také cenné. Vitamíny , minerály a stopové prvky sú príjemné pre vaše telo. Kyselina octová je však zložka, ktorá nevzniká v zrelom ovocí, ale až počas procesu fermentácie. Čistí zvnútra, pôsobí antibakteriálne a neutralizuje hodnotu pH v organizme.

 

INGREDIENCIE

Sherry víno z Jerez de la Frontera

VÝŽIVOVÉ FAKTY

100 g obsahuje v priemere:

Energia: 82 kJ / 20 kcal

Tuk: 0 g

z toho:

Nasýtené mastné kyseliny: 0 g

Sacharidy: 2 g

z toho:

Cukor: 1 g

Bielkoviny: 0,2 g

Soľ: 0 g

SKLADOVANIE

Ocot by mal byť vždy chránený pred svetlom a skladovaný vo vzduchotesnej nádobe. Za týchto podmienok je jeho kvalita zachovaná takmer neobmedzene.

Odrezky sú prirodzené, bez známok nižšej kvality.

Nefiltrovaný ovocný ocot  – pred použitím pretrepte!

Krajina pôvodu:  Španielsko

Dodatočné parametre

Kategória: Octy
Balenie: 100ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: