Kondicionér na poškodené vlasy Pšenica a kokosové mlieko Aroma 400 ml tekutá

Kód: RUZ3419
2,80 € 2,33 € bez DPH
Skladom
Môžeme doručiť do:
22.11.2024
Možnosti doručenia
Kondicionér s výťažkami z kokosového mlieka a pšeničného proteínu vám pomôže vyriešiť nepríjemný problém s poškodenými vlasmi rýchlo a účinne! Kondicionér pomáha pri regenerácii poškodených vlasov, obnovuje ich krásny vzhľad a uľahčuje rozčesávanie. Vyživuje a hydratuje vlasy po celej ich dĺžke. Vychutnajte si vlasy plné zdravia a vitality, ktoré budú nádherne lesklé a hebké na dotyk.

Detailné informácie

Podrobný popis

Kondicionér na poškodené vlasy Pšenica a kokosové mlieko Aroma 400 ml

Obnovujúci kondicionér pre poškodené vlasy s rozštiepenými končekmi s pšeničnými proteínmi a kokosovým mliekom. Receptúra ​​s 96 % zložiek prírodného pôvodu vyživuje, hydratuje a obnovuje štruktúru poškodených vlasov. Vyhladzuje a redukuje zamotanie a rozštiepené končeky, dodáva jemnosť, pružnosť a lesk. 

Bez silikónov.

Živiny obsiahnuté v kokosovom mlieku môžu pomôcť zlepšiť stav pokožky hlavy a kvalitu vlasov. Vďaka svojim liečivým účinkom môže pomôcť pri lupinách, infekcie kože, rany či suchej pokožke. Okrem toho obsahuje mastné kyseliny, ktoré pôsobia ako prírodný hydratačný prostriedok. Keďže kokosové mlieko obsahuje minerály, má pozitívny vplyv na cirkuláciu krvi. Cievy tak udržiava pružné a priechodné. 

Kokosové mlieko je bohaté na zdravé nasýtené tuky - triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, vitamíny, živiny a minerálne látky ako je draslík, sodík, železo alebo horčík.

Pšeničný proteín zlepšuje elasticitu a hydratáciu pokožky.

Vlastnosti kondicionéru na poškodené vlasy Aroma:

  • pre poškodené a lámavé vlasy,
  • zanecháva vlasy plné vitality a lesku,
  • chráni vlasy pred ďalším zaťažením,
  • vyhladzuje vlasy a dodáva im vlhkosť,
  • uľahčuje rozčesávanie vlasov.

Použitie

Naneste na mokré vlasy, vmasírujte do pokožky hlavy až kým nevznikne pena a dôkladne ich opláchnite. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: